pondělí 3. prosince 2007

Polyball mit Säbel und Sextant

Dvanáct tanečních sálů, desítky barů a restaurací, koncerty, kino, casino - těžko si na to všechno vzpomenout - 1.12.2007, čas pro největší ples na starém kontinentu. Vyzdobena mořskou tématikou, truhlami zlata na chodbách a truhlami zlatavého pokladu za bary přivítala curyšská ETH více než desítku tisíc lidí a proměnila se ze studnice moudra ve studnici waltzu, bluesových rytmů nebo latinskoamerického skotačení. Polku jsem hledal marně, zato němečtí Heavytones s hosty nebo kubánští El Zorro ji naprosto nahradily. Po půlnoci, už většinou bez sak, s povolenými kravatami a rozmazaným make-upem většině bylo jedno, jestli je to cha-cha nebo jive a po nástupu Maxe Mutzke se ples proměnil v koncertové řádění a v hlavním sále byla valčíková nálada ta tam. Nevím jestli to bylo největší plesání v Evropě, jak hlásali propagátoři, ale pro mě to rozhodně byl nejsilnější plesový zážitek. A poprvý mě nikdo nepolil pivem :-)







Foto: Milena (GER), Pascal (GER), www.usgang.ch, www.partyguide.ch

5 komentářů:

Anne Marie řekl(a)...

Hej! tebe bláznivý Čech! JÁ Amor tvůj tkaniva , ono is příjemný. JÁ vétšinou spravedlivý být šťasten film. Mimochodem , JÁ mít ukraděný tvůj malebný ještě jednou. být zavázán

Zdeněk řekl(a)...

The best translation ever :-) InterTran has translated website as love :-) and cheers as I am obliged to,...
Wir müssen mehr tschechisch sprechen. Erste Lektion: Jedno pivo! Cheers :-)

Markus řekl(a)...

Andere Lektion: Mám ráda sex.

Anne Marie řekl(a)...

Ich habe versucht den Text zurück ins Englisch zu übersetzen:
"Ho you mad ech! SELF Love tvj webs , yon is píjemný. SELF mostly just subsist šasten moving picture. By the way , SELF hold ukradný tvj picturesque stilly once upon a time. thank"
As if that makes any sense!!!

Anonymní řekl(a)...

Posilam pozdrav z Londyna a pridavam neco maleho sladkeho na tvar...