Správný nok je povrchu trochu oslizlý,... Vysvětlete to Švýcarům, ti nechápou, jak se něco takového může konzumovat bez sýra. Ale když do telefonu řeknete, že k večeři ta nepochopitelná
věc bez sýra bude na stole, šestapadesátiminutová vzdálenost mezi Bernem a Zürichem nic neznamená. Takhle tu i Nadja s Alainem byli coby
![](//1.bp.blogspot.com/_t-hL00pj23w/R0ybcD6yxuI/AAAAAAAAAf4/W4AFrY2zFCE/s320/DSC00709.JPG)
dup. Při kynutí těsta jsem se nechal inspirovat pohádkou, kde Werich
![](//3.bp.blogspot.com/_t-hL00pj23w/R0ybOj6yxtI/AAAAAAAAAfw/K6-QAAR8M8c/s320/DSC00716.JPG)
vaří se svým kuchařem lívance. Jednak jsem nakrmil půl patra a jednak jsme kuchyni proměnili ve vinný sklípek. Ale což,
Costières de Nîmes Rosé k tomu sedlo.
Foto: Alain (SWI)
Žádné komentáře:
Okomentovat