neděle 16. září 2007

German course is over

Jelikož čas, za který se mezinárodní studenti měli stát schopnými vnímat vědu v německém jazyce, se naplnil, zbývalo poslední – rozloučení. Ukázalo se, že lektoři na místním Sprachzetrum mají nejen smysl pro výuku jazyků (a před tím, co předvedli opravdu klobouk dolů), ale mají i solidní organizátorské schopnosti a dokázali celý dav studentů bez obtíží vyvézt za město do kopců a zdolat ten nejvyšší – Forch. A jak jinak motivovat člověka, než jídlem, proto na vrcholku si Švýcaři ogrilovali tradiční klobásu, která tohoto názvu není hodna – Cervellu, a my této kulinářské zrůdnosti znalí tradiční St.Gallenskou klobásu. A Maud nezapřela svou domovinu, kanton Wallis, a uspořádala na rozhledně malé Apéro (o významu tohoto slova v jednom z dalších příspěvků).

Žádné komentáře: